More


  Concurs de descarcerare şi prim ajutor

  =

  În perioada 29 iunie – 01iulie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare organizează faza a-II-a a Competiţiei de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat.

  În acest sens avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la desfăşurarea competiţiei care va debuta cu festivitatea de deschidere din data de 30iunie a.c., ora 08.00.

  La această etapă îşi vor arăta cunoştinţele, abilităţile şi măiestria în stăpânirea tehnicilor pentru descarcerare şi salvarea vieţii şase echipaje de pompieri militari din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Cluj Napoca, Bistriţa Năsăut, Bihor, Sălaj, Maramureş și Satu Mare.

  Competiția va avea loc în parcarea Complexului Comercial Pracktiker și se va desfășura după următorul program:

  08:00 – 08:30 – Festivitatea de deschidere;
  08:30 – 20:00 – Desfășurarea probelor de concurs;
  20:00 – 21:00 – Festivitatea de premiere și închiderea Competiției.

  Menţionăm faptul că aceasta este primul eveniment de acest gen care se desfăşoară în Satu Mare, competie în care veţi avea posibilitatea să urmăriţi în mod real intervenţiile structurilor profesioniste de intervenţie ale judeţelor amintite, atât pentru descarcerare cât şi pentru acordarea primului ajutor calificat în rezolvarea unor scenarii dificile și surprinzătoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img