More


  Depistaţi în trafic fără permis

  =

  În data de 25.06.2016, în jurul orelor 19.53, polițiștii rutieri negreșteni, l-au identificat în trafic pe numitul C.Mihai, de 62 ani, din Boinești, care conducea pe D.J. 109 K, în localitatea Boineşti, autoturismul marca Ford, fără a poseda permis de conducere de categorie corespunzătoare. Fiind testat pentru verificarea alcoolemiei, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orășenesc Negrești Oaș, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și de conducerea unui autoturism cu permis necorespunzător categoriei.
  În data de 25.06.2016, în jurul orelor 12.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gherţa Mică, l-au identificat în trafic pe numitul D. Ioan, de 68 ani, din Turț, care conducea pe D.J. 109 M, în localitatea Batarci, tractorul fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumuri publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

  Control judiciar pentru tânărul implicat în accidentul mortal
  În cursul zilei de 25.06.2016, tânărul implicat în accidentul mortal din data de 24.06.2016, produs pe strada Henri Coandă din Satu Mare, aflat în reţinere pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Satu Mare, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img