More


  Expo Fabricat în Satu Mare, un real succes!

  =

  expo

  A șasea ediție a Expo Fabricat în Satu Mare a fost un real succes, potrivit organizatorilor, care au mărturisit că sunt extrem de mulțumiți de rezultatele acesteia. Peste 1.500 de sătmăreni au vizitat expoziția, care s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Printr-o conferință de presă, susținută ieri, președintele Asociaţiei Economice Româno Germane pentru regiunea de nord vest, Iuliu Cadar, a dorit să mulțumească tuturor pentru reușita acestei ediții.

  ”La ediția din acest an am avut 57 de firme participante, pe o suprafață expozițională de 577 metri pătrați. De-a lungul celor două zile mai mult de 1.500 de vizitatori au trecut pragul acestei expoziții. Multumim tuturor expozanților, mulțumim tuturor sătmărenilor care au participat la expoziție și mulțumim sponsorilor, fără aportul cărora această expoziție nu s-ar fi putut organiza”, a spus Iuliu Cadar.

  De asemenea, președintele Camerei Meșteșugarilor, Iosif Holczl s-a arătat mulțumit de expoziția din acest an.

  ”Din partea Camerei Meșteșugarilor, la expoziție au participat 18 expozanți. Firmele care au participat au fost chiar entuziasmate de faptul că au putut participa la o astfel de expoziție. Sunt firme foarte frumoase, care doresc să fie în continuare alături de noi și vor să fie promovate. Eu m-am bucurat foarte mult că am avut ocazia să discutăm cu oficialitățile și să vedem ce e de făcut pe mai departe. Consider că această expoziție și-a atins scopul”, a precizat Iosif Holczi.

  Pe viitor, organizatorii au mărturisit că își doresc un spațiu mai adecvat și mai mare pentru organizarea următoarelor ediții a expoziției.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img