More


  Interzis la BAC

  - Advertisement -

  bac

  Candidatii la Bacalaureat vor semna un proces-verbal, in sala de examen inainte de proba, prin care mentioneaza ca stiu ca daca vor copia sau încearca să copieze vor fi dati afara din BAC si nu vor mai putea participa la urmatoarele 2 sesiuni de Bacalaureat.

  Elevii nu au voie sa intre in sala de examen cu: ghiozdane, rucsacuri, sacose, posete. Nu au voie sa aiba asupra lor, in imbracaminte, in incaltaminte, in penare sau in banci manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, insemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati, telefoane mobile, casti audio, calculatoare. Elevii sunt obligati sa: lase obiectele interzise in sala de depozitare a obiectelor personale.

  Candidatii care refuza depozitarea ghiozdanelor, rucsacurilor, sacoselor, posetelor, cartilor in sala stabilita de comisia de bacalaureat NU vor fi primiti in examen.

  Elevii nu au voie sa vorbeasca intre ei sau cu exteriorul si nici sa schimbe intre ei foi de lucrare, ciorne, notite sau orice alte materiale care pot fi folosite la rezolvarea subiectelor.

  Sunt eliminati din examen, indiferent dacă au copiat sau au incercat sa copieze, nu mai pot sa participe la probele urmatoare din BAC, in sesiunile urmatoare nu le vor fi recunoscute notele obtinute la probele sustinute inainte de eliminare – nici la probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale -, NU mai au dreptul sa participe la urmatoarele 2 sesiuni ale Bacalauratului.

  Sunt evaluate competenţele digitale
  Examenul de Bacalaureat continuă, până pe 24 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor digitale. Urmează proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, între 27 iunie – 1 iulie. Probele scrise vor avea loc între 4-8 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 16 iulie.

  În perioada 13-15 iunie a avut loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare în limba română. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice anunţă că peste 81.000 de elevi au obţinut certificatul de utilizator experimentat în urma evaluării competenţelor lingvistice de comunicare în limba română, în cadrul sesiunii iunie-iulie 2016 a examenului de Bacalaureat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img