More


  Jessi, adolescenta care are factorul X

  - Advertisement -

  jessi

  În mod sigur ursitoarele au fost mai mult decât darnice cu Jessica, deoarece pe lângă faptul că are un chip angelic au mai înzestrat-o şi cu o voce măiastră. Totul este talent pur la această adolescentă care nu a studiat nici o oră de canto dar care atunci când începe să cânte transmite emoţie pură şi ai impresia că are ani buni de academie muzicală.Acelaşi lucru s-a întâmplat şi când s-a prezentat, luna trecută, la preselecţia X Factor de la Cluj unde a reuşit să-i lase mască pe cei din juriu care nu au stat prea mult pe gânduri şi i-au dat undă verde pentru faza finală de la Bucureşti.

  Are 16 ani, arată ca un star din show biz, cântă de la 5 ani, iar idolul ei este Delia. Am întrezărit în această domnişoară o viitoare mare cântăreaţă, aşa că nu am pregetat să o “descoasem” şi să o prezentăm şi cititorilor GNV.

  GNV – De unde această aplecare spre muzică?
  J.J. – Cred că este un dar deoarece eu cânt de când mă ştiu. Mi-aduc de aminte că deja pe la cinci ani fredonam prin casă toate melodiile pe care le auzeam la televizor. Mă postam în faţa oglinzii şi cu spray-ul mamei în mână, pe post de microfon, mă visam un mare star. Mai serios am început să cânt pe la 12 ani când deja căutam versurile şi melodiile pe net şi le exersam acasă.

  GNV – Când ai avut primul contact cu scena?
  J.J. – L-am avut la o serbare de sfârşit de an şcolar, când o doamnă profesoară m-a auzit cântând şi mi-a spus că locul meu este pe scenă. Atunci am primit şi primele aplauze la scenă deschisă iar lucrul acesta mi-a dat o şi mai mare încredere în forţele proprii. Mi-am perfecţionat tehnica în taberele evreieşti de la Cristian (n.r. judeţul Braşov), eu fiind evreică din partea mamei, unde cântam atât melodii în limba ebraică, cât şi şlagăre internaţionale.

  GNV – Cum ai ajuns la X Factor?
  J.J. – Îmi doream dintotdeauna să particip la un asemenea gen de concurs însă la început nu am avut curajul necesar. Marele meu sprijin şi cel care mi-a dat încredere în forţele proprii a fost tatăl meu vitreg, pe care-l consider de fapt tatăl meu cel bun, care spre deosebire de cel natural a fost şi este alături de mine atât la bine dar mai ales la greu. El a fost cel care mi-a spus <Jessi, tu ai fost hărăzită cu un mare dar, cel al cântatului. Hai să-l dezvăluim şi altora>. Asta m-a convins să mă prezint la preselecţia desfăşurată, luna trecută, la Cluj.

  jessi4

  GNV – Cum s-au desfăşurat lucrurile acolo?
  J.J. – Acuma pot să spun că foarte bine însă acolo am avut nişte emoţii grozave. Erau concurenţi din tot Ardealul şi toţi foarte bine pregătiţi. Când m-am prezentat în faţa juriului eram pe jumate moartă de emoţii însă toate au dispărut când am început să cânt. Pregătisem trei piese la negativ însă cei din juriu au spus să cânt la rece adică acapella. Am început cu o melodie tradiţională evreiască, „Hava Nagila” cu care se pare că i-am impresionat deoarece mi-au spus că este foarte ok plus că era o premieră pentru X Factor când se cânta o melodie în limba ivrită (ebraică).Cred că i-am cucerit definitiv cu melodia „Cântă cucu-n Bucovina” pentru că a treia piesă mi-au spus că nu mai este nevoie să o prezint.

  GNV – Odată cu calificarea în faza finală X Factor te aşteaptă o şi mai mare încercare. O vei trece cu bine?
  J.J. – Cu ajutorul lui Dumnezeu, şi al meu desigur, eu cred că da. Pe 27 iulie trebuie să mă prezint la Bucureşti unde voi fi faţă în faţă cu juriul adevărat, să spun aşa, format din mari vedete. Voi avea ocazia să-mi întâlnesc idolul, în persoana Deliei, iar acest lucru este deja ceva extraordinar pentru mine. Vreau să-mi demonstrez că sunt pe picioarele mele şi nu depind de nimeni. Sigur că într-un locşor ascuns al inimii mele, îmi doresc să câştig marele premiu dar ştiu că va fi foarte greu.Oricum voi continua să cânt şi după X Factor deoarece acest lucru mă face să mă simt cel mai bine.

  GNV – Unde te vezi peste 10 ani?
  J.J.– Hmm, mai este până atunci…însă nu încetez să visez şi să sper că pe o mare scenă internaţională.

  Nicolae Ghişan

  Jessi3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img