More


  Kovacs Eugen, încă patru ani în fruntea Careiului

  - Advertisement -

  DSC04371

  Prefectura Satu Mare a programat ieri, de la ora 15.00, şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Carei. Dacă în cazul primarului nu a fost nicio emoție, fiind reales în funcție Kovacs Eugen cu o majoritate covârșitoare de către careieni, nici în cazul viceprimarului nu a fost nicio surpriză, fiind reconfirmat Keizer Ludovic.

  De altfel, primarul Eugen Kovacs a anunţat de câteva zile că va face echipă cu actualul viceprimar Ludovic Keizer, cu toate că cei de la PSD au cerut în mod continuu postul de viceprimar, motivându-şi solicitarea cu faptul că, în urma alegerilor locale, PSD a ajuns cel mai important partid românesc la nivelul municipiului Carei. ”În primul rând, vreau să le mulţumesc careienilor care s-au prezentat duminică la urne şi în mod special celor care mi-au acordat încrederea lor pentru un nou mandat de primar. Le promit tuturor locuitorilor municipiului Carei că voi face tot ceea ce îmi stă în puteri pentru a continua drumul început împreună. Acum, după ce campania şi alegerile au trecut, consider că lucrurile trebuie să reintre în făgaşul lor normal. Trebuie să muncim în continuare pentru Careiul paşnic, pentru Careiul care se dezvoltă!”, a spus Kovacs Eugen.

  Potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie (BEC) Carei primarul Eugen Kovacs (UDMR) a obţinut 5.733 de voturi (67,77%), în timp ce principalul său contracandidat, Ilie Ciută (PNL), a obţinut doar 1.147 de voturi (13,56%). De asemenea, a fost stabilită componenţa viitorului Consiliu Local Carei. Componenţa viitorului Consiliu Local: UDMR – 12 consilieri, PSD – 3 consilieri, PNL – 2 consilieri şi ALDE – 2 consilieri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img