More


  Mii de sătmăreni au ales ștrandul Nord Vest Termal Park

  - Advertisement -

  strand

  Weekendul a fost unul canicular pentru sătmăreni. Cu toții au încercat diferite metode de refugiu din fața căldurii aproape insuportabile. Majoritatea sătmărenilor au ales, însă, ca și metodă de relaxare, răcorire și distracție ștrandul Nord Vest Termal Park.

  Mii de sătmăreni, și nu numai, au mers dis de dimineață la ștrand, unde au stat până spre seară. Începând cu familii, cupluri, pensionari, copii, cu toții s-au simțit extraordinar la ștrand în acest weekend.

  ”Am venit la ștrand deoarece este un loc ideal pentru a te răcori în această perioadă. Pe lângă faptul că spațiul este foarte mare, activitățile sunt diverse. Orice vârstă ai avea, nu ai cum să nu te simți bine aici. Am venit de dimineață și voi sta până la ora închiderii. E locul ideal pentru o duminică relaxantă”, a declarat un sătmărean.

  Pe lângă cele șapte bazine curate și bine îngrijite, spațiul verde și locurile de joacă pentru copii sunt alte câteva motive pentru care sătmărenii aleg să își petreacă zilele libere la Nord Vest Termal Park. Dacă cei tineri au preferat să sară în bazinele de înot sau să înoate, cei mai în vârstă au ales să se bucure de proprietățile curative ale apei termale.

  Apa termală este analizată periodic din punct de vedere fizico-chimic şi microbiologic. De asemenea, apa de la ștrandul Nord Vest Termal Park prezintă interes terapeutic pentru afecțiunile post-traumatice ale aparatului locomotor, afecţiunile neurologice periferice sau afecţiunile dermatologice, și nu numai.

  Prețurile atrăgătoare sunt un alt motiv pentru care sătmărenii aleg să se destindă la ștrandul Nord Vest Termal Park. Fie că este vorba despre copii, adulți sau vârstnici, cu toții beneficiază de prețuri atractive pentru o zi de distracție garantată. Astfel, persoane din Maramureș sau Sălaj au putut fi găsite, în acest weekend, la ștrandul sătmărean. Acestea au ales să își petreacă zilele libere în Satu Mare datorită condițiilor excelente ale ștrandului. Oază de relaxare, dar și prilej bun de distracție, Nord Vest Termal Park este locul ideal pentru sătmărenii de orice vârstă, care vor să iasă din monotonia cotidiană.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img