More


  Panică în Sătmar!

  - Advertisement -

  pachet suspect

  Locuitorii cartierului Micro 17 au trăit luni seara clipe de panică după ce cineva a sunat la 112 alertând autoritățile că în stația de autobuz de pe strada Independenței, din imediata apropiere a pieței, există un geamantan suspect abandonat. În jurul orei 22.30 zona a fost blocată de intervenția geniștilor de la SRI, polițiștilor, pompierilor și jandarmilor, fiind declanșată alarmă de gradul ”0”.

  În stația indicată, lângă o băncuță, exista un geamantan mare de voiaj, de culoare verde, astfel că autoritățile au acționat potrivit protocoalelor pentru că nimeni nu știa ce conține geamantanul respectiv.

  După circa o oră, geniștii au constatat că geamantanul este gol, astfel că acțiunea s-a încheiat.

  A fost declanșată o anchetă pentru a fi descoperit cel care a lăsat geanta acolo și de ce a făcut acest lucru.

  Copiii din cartier au povestit, apoi, că au văzut un boschetar care ar fi luat geamantanul de la o ghenă de gunoi. Ulterior, se pare că acesta a abandonat acest geamantan în stația de autobuz, lucru ce a stârnit panica de luni seara din cartierul Micro 17.

  Amintim că în urmă cu mai mulți ani, podul Decebal a fost închis tot din cauza unui pachet suspect care s-a dovedit, în cele din urmă, că a fost lăsat acolo tot de un om al străzii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img