More


  Sătmărean prins cu 350 litri de pălincă, la Jucu

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Jucu au depistat duminică un conducător auto care transporta băutură spirtoasă fără a fi îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

  Astfel, bărbatul de 60 de ani, din județul Satu Mare, a fost depistat pe DC 40, pe raza localității Jucu de Mijloc. Acesta deținea și transporta cu un autovehicul peste 350 de litri băutură spirtoasă, în ambalaje tip pet, fără a fi marcate conform prevederilor legale și fără documente de proveniență. În urma percheziționării vehiculului, a fost dispusă confiscarea a 353,25 de litri de băutură spirtoasă.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 200 de litri de băutură spirtoasă, faptă prevăzută de art. 452, alin. 1, lit ,,h”, din Legea 227/2015 privind Codul fiscal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img