More


  Scărişoara, în sărbătoare!

  =

  hram

  Ca în fiecare an, şi în acest an Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul”, din Scărişoara, îşi celebrează în data de 24 iunie, respectiv vineri, hramul bisericii.

  Programul hramului va începe în seara de ajun, când de la ora 20.00 va avea loc slujba de vecernie, după care vor fi câteva ore de priveghere până la ora 3.00 noaptea, când credincioşii se vor putea împărtăşi.

  În ziua de hram programul va începe la ora 7.00, când va avea loc sfinţirea apei, urmată de taina sfântului maslu de obşte. Începând cu ora 9.30, Preasfinţitul Iustin Sigheteanul va fi aşteptat să ajungă la mănăstire, după care acesta va celebra slujba alături de un sobor de preoţi. La final s-a anunţat o agapă frăţească pentru toţi cei prezenţi.

  Este aşteptat un număr mare de persoane, pentru a se putea bucura împreună de această minunată şi deosebită zi.

  „Aşteptăm pe toată lumea la hram, câţi credincioşi va rândui bunul Dumnezeu. Noi suntem aici, la slujbă, şi ne facem datoria. Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să se împărtăşească în duh şi în adevăr, să fie alături de noi şi de întreaga obşte monahală”, a spus călugărul Timotei Bel.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img