More


  Vopsele 100% sătmărene, prezentate la Expo Fabricat în Satu Mare

  - Advertisement -

  faur

  Lebăda SRL a asigurat la ediția din acest an a EXPO Fabricat în Satu Mare o demonstrație de mare efect cu o vopsea produsă sută la sută în județul Satu Mare! Angajații Lebăda SRL – în frunte cu maestrul Gicu Cean – au făcut mai multe demonstrații de aplicare a produselor firmei, diferite activități interactive și au lansat un nou produs în gama premium.

  Reprezentantul Lebăda SRL, Cristian Pașca, a vorbit despre gama de vopsele produse în fabrica de la Valea Vinului. ”Prezentăm la Fabricat în Satu Mare vopselele noastre, fabricate la Valea Vinului, sub brandul Faur și Elfenbein. Sunt vopsele lavabile pentru interior și exterior și tencuieli decorative. Avem pe gama de Faur vopsea lavabilă de interior, exterior și tencuieli decorative. Iar pe Elfenbein avem doar vopsea lavabilă de interior, astăzi. În lunile următoare vom lansa o gamă completă și pe Elfeinbein”, a spus Cristian Pașca.

  Toate aceste vopsele sunt produse în fabrica celor de la Lebăda – o investiție sută la sută sătmăreană, situată în Valea Vinului. Deja, vopseaua „Faur” și ”Elfenbein” sunt cumpărate în Maramureş, Bihor, Timiş, Arad şi alte centre, ea putând fi comandată la sediul central de pe str. Bariţiu 27 din Satu Mare. ”Investiție sută la sută sătmăreană, cu angajați sătmăreni, atât din Satu Mare cât și din Valea Vinului. Am reușit să punem pe piață aceste produse de o calitate deosebită, deja apreciate de meșterii din judeţul nostru și din încă șase județe unde sunt distribuite”, a mai spus Cristian Pașca.

  Formulele vopselelor ”Faur” și ”Elfeinbein” sunt proiectate și perfecționate în laboratorul chimic al fabricii și sunt produse cu utilaje de mare performanţă cumpărate din Italia.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img