More


  Cealaltă jumătate a podului Decebal, închisă pentru cinci săptămâni

  - Advertisement -

  pod-decebal

  Partea la care s-a lucrat timp de șase săptămâni, pe podul Decebal, a fost redeschisă ieri dimineața. Odată cu deschiderea acesteia, cealaltă parte a fost închisă urmând să înceapă lucrările de reparații capitale necesare. Lucrările, pe partea de pod închisă ieri, se vor desfășura timp de cinci săptămâni.

  În continuare vă prezentăm comunicatul de presă remis de Primăria Satu Mare cu puțin timp înainte de închiderea celeilalte părți a podului Decebal:
  ”Ca urmare a continuării lucrărilor de reparații capitale la Podul Decebal,  Primăria Municipiului Satu Mare anunță că începând cu data de 29.08.2016 ora 10.00, circulația rutieră și pietonală pe podul Decebal va fi restricționată pe o perioadă de 5 săptămâni după cum urmează:
  – partea dreaptă pe sensul de mers dinspre intersecția Burdea spre Piața Romană se închide complet atât pentru traficul pietonal cât și pentru cel rutier, traficul urmând să se desfășoare pe partea stângă pe câte un singur sens de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere și solicităm respectarea semnalizărilor și a presemnalizărilor precum și o atenție sporită în trafic”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img