Încă o lună de ştrandstrand

Chiar dacă de azi este toamnă, parcă vremea bună se încăpățânează să mai zăbovească puțin pe la noi, puțin însemnând cam toată luna septembrie după cele spuse de meteorologi. Managerul ștrandului spune că dacă nu a fost o vară foarte călduroasă, ar fi bine ca măcar în ceasul cel din urmă vremea să compenseze zilele pierdute de vară.

“Vremea ține cu noi, acum în prag de toamnă, având în vedere că vara aceasta nu a fost foarte călduroasă. Am avut parte de multe ploi, să sperăm că de acum înainte vom avea parte de încă o lună de vreme frumoasă, ar fi minunat. În fiecare an în luna septembrie, undeva în jurul datei de 10, revenim la prețuri de extrasezon”, a declarat Raluca Țânțaș, manager Nord Vest Termal Park.

“La ștrand mă simt mai mult decât excepțional. Sunt venită acasă din Germania, este o veritabilă relaxare, pentru mine a fost o surpriză plăcută să văd aici o bună realizare , felicitări acelora care au realizat acest lucru” a declarat o doamnă.

“Pentru mine este a șasea oară, am fost și în mai și în iunie, venim destul de des. Suntem bătrâni și avem nevoie de apa aceasta bună…chiar ne simțim mai bine după apa termală” au spus doi bătrânei.

Apa termală este analizată periodic din punct de vedere fizico-chimic şi microbiologic. De asemenea, apa de la ștrandul Nord Vest Termal Park prezintă interes terapeutic pentru afecțiunile post-traumatice ale aparatului locomotor, afecţiunile neurologice periferice sau afecţiunile dermatologice, și nu numai.

Prețurile atrăgătoare sunt un alt motiv pentru care sătmărenii aleg să se destindă la ștrandul Nord Vest Termal Park. Fie că este vorba despre copii, adulți sau vârstnici, cu toții beneficiază de prețuri atractive pentru o zi de distracție garantată.

Raluca Jofi

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts