More


  Ai grijă de ochii tăi

  - Advertisement -

  carp

  Miercuri şi joi, membrii CARP Satu Mare au avut parte de consultații oftalmologice gratuite primind rame de ochelari, lentile și toc …aproape gratis. Consultațiile au durat de dimineața de la ora 09.00 până după masa târziu.

  O echipă specializată în servicii de optică medicală organizează cea de-a doua ediție a Campaniei Naționale “Ai grijă de ochii tăi”. Consultațiile s-au desfășurat la noul sediu CARP și au fost realizate de specialiști în domeniu.

  “Prin intermediul acestei campanii consultațiile și ramele sunt gratuite datorită faptului că noi beneficiem de niște fonduri, se plătesc doar lentilele în două rate. În Satu Mare am beneficiat și de sprijinul domnului președinte Marișca, în așa fel încât membrii CARP beneficiază și de o reducere de 50 de lei. Noi încercăm prin prețurile pe care le avem, fiind vorba și de o activitate cu un ușor caracter social care se adresează persoanelor vârstnice, să venim în întâmpinarea lor cu această ofertă, considerând-o foarte bună iar prin numărul celor care ne-au trecut pragul în aceste două zile sigur a fost o ofertă bună “ ne-a spus Lică Daniel, administrator firma de optică.

  Lucian Marișca organizează diferite astfel de acțiuni menite să vină în sprijinul celor mai în vârstă și nu numai.

  “În aceste două zile foarte multe persoane ne-au călcat pragul. Este a doua acțiune de acest gen și sperăm să se mai repete în viitorul apropiat. Consultația și rama au fost gratuite, s-au plătit doar lentilele. Membrii CARP au primit și un bon valoric de 50 de lei pentru a-și acoperi o mare parte din suma lentilelor, astfel încât să iasă totul cât mai ieftin ”, a declarat Lucian Marișca, președinte CARP Satu Mare. După două săptămâni de la consultație ochelarii vor putea fi ridicați de la sediul CARP. Acțiunea urmează să se desfășoare zilele următoare și în Carei.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare