Băimărenii nu mai vor rivalitate cu sătmăreniiPrezent saptamana trecuta in sedinta de indata a Consiliului Local Baia Mare, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a aratat ca au fost demarate discutii cu reprezentantii Consiliului Judetean Satu Mare in privinta aeroporturilor din cele doua judete.

Mai precis se doreste gasirea unei strategii comune astfel incat un aeroport sa aiba curse inspre o anumita zona din Europa, iar celalalt inspre alta.

“Am demarat discutii bilaterale cu conducerea Consiliului Judetean Satu Mare, astfel incat Aeroportul Baia Mare si Aeroportul Satu Mare, in sfarsit, sa nu se mai considere rivali. Pana la urma nu ei sunt cei care fura pasagerii celor doua aeroporturi, ci aeroportul care este cel mai dezvoltat in zona si aici vorbesc despre Cluj-Napoca.

Incercam in perioada asta sa demaram o strategie comuna, Aeroportul Satu Mare cu Aeroportul Baia Mare, astfel incat un aeroport sa deserveasca o anumita zona a Europei, celalalt aeroport sa deserveasca o alta zona”, a spus Gabriel Zetea.

Sursa: ziarmm.ro

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts