Bilete mai ieftine la ştrand!strand

Chiar dacă am intrat oficial în toamnă, căldura încă persistă iar hainele groase mai pot aștepta. Vara aceasta sătmărenii au profitat la maximum de ștrand, iar de astăzi pot profita în continuare deoarece soarele va străluci iar prețul biletului de intrare va scădea.

“Începând de azi prețul biletelor se va schimba și vor fi tarife de extrasezon. Astfel pentru un bilet adulții vor plăti 15 lei, funcționarii vor plăti 7 lei, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-14 ani biletul va costa 5 lei. În această perioadă nu va mai exista programul happy hour, program de care sătmărenii și nu numai au putut beneficia toată vara.”, ne-a spus Raluca Țânțaș, managerul ştrandului.

Dacă vreți ca bunurile voastre să fie în siguranță de anul acesta conducerea s-a preocupat și de acest aspect, astfel încât puteți în continuare să beneficiați de dulapuri cu doar 5 lei, plus alți 5 lei garanție care vă este restituită la plecare. Pensionarii trebuie să știe că începând de azi, de luni și până duminică, pe baza cuponului de pensie și al buletinului, copie sau original, costul unui bilet va fi de 7 lei.

În altă ordine de idei, Nord Vest Termal Park va fi deschis atâta timp cât vremea va fi frumoasă, cel mai probabil până la sfârșitul lunii septembrie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts