More


  Crimă oribilă la Apateu

  - Advertisement -

  crima-la-Apateu

  În seara zilei de sâmbătă în localitatea Apateu a fost comisă o crimă oribilă de care localnicii încă se declară îngroziţi. Totul a pornit de la o ceartă dintre un tânăr de 25 de ani şi un bărbat de 36 de ani care au consumat, împreună ,băuturi alcoolice în exces şi totul a dus la acest trist deznodământ. Cei doi s-au întâlnit în faţa magazinului alimentar din Apateu hotărând să se omenească unul pe altul şi nimic nu prevestea tragedia care a urmat. După ce aburii alcoolului le-au întunecat minţile, cei doi s-au luat la ceartă, iar de aici până la crimă nu a mai fost decât un pas. Tânărul de 25 de ani, mai iute la mânie, a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat cu sânge rece victima.

  Conştientizând gravitatea faptei comise acesta a fugit acasă şi a ascuns cuțitul în coșul de la bicicleta mamei sale. Apoi, văzând că este căutat de către polițiști, dar și de către zeci de localnici, tânărul a fugit pe câmp. Acesta a fost prins de localnici și polițiști, în jurul orei 22.00.Autorul a fost identificat şi reţinut, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.Cel în cauză urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

  “În urma unui apel prin SNUAU 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat cu privire la un scandal ce a avut loc în localitatea Apateu. Echipa operativă formată din poliţişti sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare s-a deplasat la locul faptei unde a constatat că pe fondul unui conflict spontan un bărbat, de 36 ani, a fost înjunghiat de un tânăr, în urma căreia victima a decedat. La scurt timp autorul, un tânăr în vârstă de 25 ani, a fost identificat şi reţinut, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Cel în cauză urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se specifică într-un comunicat remis presei de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img