More


  Cursuri pentru copiii talentați

  - Advertisement -

  inedit

  Sorin Berindei, cel mai îndrăgit profesor de muzică din județ, așteaptă ca în noul an școlar să cunoască noi talente, pe care mai apoi să le șlefuiască. Chiar dacă a fost vară, a fost vacanță, ansamblul Inedit nu a stat deoparte. În lunile de vacanță “Inediții” au participat la diferite festivaluri din țară și așa cum ne-au obișnuit deja, s-au întors acasă cu premii multe și valoroase. În perioada imediat următoare se organizează noi cursuri de studiu în cadrul Asociaţiei Culturale Inedit 87 Nord.

  “Asociația noastră Inedit își continuă activitatea care a fost perpetuă și în vară, propunând părinților și copiilor activități în cadrul studiului de chitară, pian, teatru, pictură, tobe, muzică vocală pentru copii mai mici, mai mari și sigur participarea la nenumărate evenimente” a declarat Sorin Berindei.

  Unul dintre cele mai apreciate cursuri în momentul de față este cel de teatru.

  „Cursul de teatru are foarte mare succes pentru că este un altfel de teatru. Nu luăm piese de ici de colo și le punem în scenă, ci copiii își crează scenariile și le joacă sub îndrumarea lui Glad Berindei, el termină acum regia de teatru și, practic, face practică cu copiii”, ne-a mai spus profesorul Sorin Berindei.

  Cursurile se ţin la Liceul Forestier din municipiul Satu Mare şi numai pe parcursul anului trecut au participat la acestea 200 de copii şi tineri. Mai multe informaţii puteţi obţine de la profesorul Sorin Berindei, telefon 0745.240.992.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img