More


  Designerul care aduce brandul vestimentar în școlile sătmărene

  - Advertisement -

  designer-uniforme-scolare

  Brand vestimentar, așa sunt numite în ultimul timp uniformele școlare. Când vine vorba despre modă, societatea, în special partea tânără, tinde tot mai mult spre tot ce e nou sau renumit pe plan internațional. Motiv pentru care tradiționalele uniforme școlare, purtate de părinții sau bunicii noștri, nu prea își mai găsesc locul în actualele instituții de învățământ.

  Ciprian Crăciun, managerul firmei Spencer, spune că uniformele școlare sau brandurile vestimentare din școli, cum le place tinerilor să spună, sunt tot mai căutate, iar solicitările adresate firmei sunt tot mai multe de la an la an. Cu efort, pasiune și dăruire, Ciprian Crăciun a reușit să creeze, în ultimii trei ani, uniforme deosebite având detalii care conferă încredere și eleganță celor care le poartă.

  Designerul spune că tinerii caută să poarte uniforme în care să găsească detalii reprezentative pentru vârsta sau caracterul lor, dar și uniforme care sunt la modă în țările străine sau în cele mai renumite universități.

  ”Există o tendință de a fi din ce în ce mai ajustate pe corp exact ca și în moda la nivel internațional, să fie slim. Bineînțeles că se ține cont și de celelalte aspecte mondiale. Chiar dacă sunt uniforme școlare ele se pliază, oarecum, după tendințele modei”, a spus Ciprian Crăciun.

  În ultimii trei ani, solicitările venite din județele limitrofe au fost foarte mari, județul Satu Mare abia anul acesta începând să aibă o atracție mai mare față de uniformele școlare. Designerul a mai spus că școlile sătmărene au început să realizeze faptul că se pot deosebi una de cealaltă și își pot crea o imagine interesantă prin uniforme școlare unice și interesante.

  ”În Satu Mare abia acum există un interes mai mare din partea părinților și a școlilor de a adopta uniforma școlară. La urma urmei este o vestimentație pe care școala o cere, iar prin aceasta poate să își găsească, oarecum, niște elemente prin care să se identifice”, a spus acesta.

  Pe lângă imaginea deosebită pe care o asemenea uniformă o creează celui care o poartă, factorul psihologic joacă, și el, un rol extrem de important în acest context.

  ”Eu cred că are mai multe roluri, unul dintre cele mai importante este acel factor psihologic destul de bun pentru că elimină acele discrepanțe între elevii care poate au o posibilitate financiară mai mare decât alții. În al doilea rând, elevii care poartă uniforme trebuie să fie mândri că poartă uniformă și că fac parte dintr-o anumită categorie, școală sau colegiu”, a concluzionat designerul Ciprian Crăciun.

  Prețurile sunt, de asemenea, importante atunci când vine vorba despre o investiție vestimentară, motiv pentru care designerul îi liniștește pe toți cei interesați spunând că, fiind producător direct și distribuitor, chiar și comerciant, firma Spencer are prețuri rezonabile.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img