More


  Elevii, motivați prin bani ca să învețe

  - Advertisement -

  5

  Rezultatele la examenul de Bacalaureat sunt tot mai dezastruoase de la an la an, iar situațiile în care elevii obțin note maxime la acest examen sunt tot mai rarisime. Fiindcă este nevoie de o încurajare și un semn de apreciere față de cei care, totuși, se străduiesc să obțină note bune la finele liceului, și nu numai, Guvernul României a decis să le ofere acestora o recompensă în bani. Este vorba despre suma de 1.000 de lei pentru fiecare elev care a reușit să obțină nota maximă la Evaluarea Națională și 3.000 de lei pentru cei care au luat 10 la examenul de Bacalaureat.

  În continuare vă prezentăm hotărârea Executivului:
  „Se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 1.000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obţinut media 10 la evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a – 2016. Se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 3.000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016”.

  După ce a fost felicitată chiar și de președintele României, numele Ioana Roman a ajuns notoriu în județul Satu Mare. Absolventa gimnaziului de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a fost singura din județ care a obținut media 10 la Evaluarea Națională. Așadar, Ioana Roman se numără printre cei care vor fi recompensați, cu suma de 1.000 lei, pentru silința de care a dat dovadă.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img