Hai că se poate! Festivalul voluntariatului, în curând în Satu MareAsociația Stea, pregătește Festivalul voluntariatului, un eveniment la care sunt invitați să participe atât organizațiile neguvernamentale din municipiu, cât și persoanele interesate de a face voluntariat în Satu Mare.

În Parcul Central din Piața Libertății, în 29 septembrie începând cu ora 13.00, se va da startul activităților de promovare a voluntariatului, animate de programe artistice (muzică și dans), ateliere de educație non-formală și concursuri distractive pentru vizitatori.

Evenimentul face parte din proiectul “Voluntariat – resursă pentru comunitate!” finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare, care are ca scop creșterea gradului de implicare a tinerilor sătmăreni în viața comunității precum și promovarea voluntariatului ca valoare personală și resursă comunitară în județul Satu Mare.  De asemenea, evenimentul se dorește a fi o sărbătoare a schimbărilor pozitive pe care oamenii le fac pentru cei din jur prin implicare pentru o comunitate mai bună.

„ Până în prezent și-au manifestat deja dorința de implicare mai multe organizații și instituții locale : Asociatiei Gutenberg – Organizatia tinerilor vorbitori de limba germana din Satu Mare, Asociația Act 4 U, Asociația Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Crucea Roșie Română, filiala Satu Mare, Fundația FARA, filiala Foyer Satu Mare, SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni și Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare.

Așteptăm cu drag alături de noi organizațiile sau instituțiile din orice domeniu de activitate care doresc să implice voluntari în acțiunile lor. Mulțumim tuturor celor care aleg să dea curs invitației noastre, și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare pentru susținere în realizarea acestui proiect”, Diana Joldoș-Bretan, reprezentant Asociația Stea.

Evenimentul este organizat de Asociația Stea în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare și Casa de Cultură „G.M. Zamfirescu”, împreună cu organizații și instituții de și pentru tineret,
Pentru implicare în pregătirea și realizarea Festivalului Voluntariatului și alte detalii vă stăm la dispoziţie la telefon 0751909535, persoana de contact: Diana Joldoș-Bretan, referent relații externe.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts