More


  Începe protestul! Zeci de tiruri vor bloca astăzi Sătmarul

  - Advertisement -

  Fodor Francis, reprezentantul transportatorilor sătmăreni a anunțat aseară în cadrul emisiunii ”Ora Adevărului” faptul că astăzi, începând cu ora 10.00, vor începe protestul împotriva prețului mare al asigurării RCA. Aceștia nu vor fi singuri, colegii din Maramureș vor fi alături de transportatorii sătmăreni.

  ”Vom porni de pe strada Botizului, de la ora 10.00, iar colegii din Maramureș vor porni din Baia Mare, după care ne vom întâlni cu ei la Seini. Din Satu Mare au confirmat 50 de camioane că vor participa la protest, iar din Baia Mare peste 200”, a spus Francisc Fodor.

  Întoarcerea acestora către Sătmar va avea loc la ora 14.00, când este foarte mare posibilitatea ca municipiul Satu Mare să fie blocat din cauza a celor peste 50 de tiruri care vor traversa orașul. Reprezentantul transportatorilor a spus că prin acest lucru nu își dorește să supere populația orașului Satu Mare, ci să își facă auzite nemulțumirile.

  Protestul se va ține în toată țara, însă o atenție sporită se va îndrepta către Parlament unde vor fi protestatari din întreaga țară, inclusiv din județul Satu Mare.

  transportatori3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare