More


  Începe stagiunea 2016-2017 a Teatrului de Nord

  - Advertisement -

  teatrul-de-nord

  Clădirea reabilitată a Teatrului de Nord Satu Mare își deschide porțile pentru toți iubitorii de cultură și teatru.

  După lungi așteptări, actorii și iubitorii de teatru se întorc în îndrăgita sală a teatrului sătmărean. Vasile Țăranu, directorul Teatrului, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că toate spectacolele, exceptând teatrul de păpuși și spectacolele de tip ”Studio”, se vor juca pe scena Teatrului de Nord.

  ”Am depus deja cererea de autorizare ISU, iar ușile vor fi ignifugate prin spray. Astfel că, la începutul stagiunii, Teatrul va fi pregătit pentru a găzdui spectacole”, a spus Vasile Țăranu.

  Biletele vor fi mai scumpe anul acesta, directorul artistic, Andrei Mihalache, argumentând motivul acestei creșteri.

  “Având în vedere că ne întoarcem într-o casă nouă, frumoasă, mult mai frumoasă decât arăta acum patru ani, au crescut un pic prețurile biletelor. De asemenea, e pentru prima dată când prețul biletelor va fi pe categorii, în funcție de situarea locurilor în sală. După părerea noastră, nu am exagerat în această creștere, pentru copii nici nu am crescut. Sperăm ca publiul să ne înțeleagă, trebuie să avem grijă de această casă”, a spus Andrei Mihalache.

  Directorul artistic al Teatrului de Nord a mai anunțat revenirea pe scenă a doi actori extrem de iubiți și îndrăgiți de publicul sătmărean. Este vorba despre Radu Botar și Vasile Blaga, care dând dovadă de curaj, au reușit să treacă peste momente grele în viață și să revină cu drag pe scena teatrului.

  Reprezentanții Teatrului de Nord Satu Mare au lansat o invitație către sătmăreni în care îi invită să le fie alături și în această stagiune.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img