More

    ”La Dâmburi”, visul tinerilor sătmăreni

    damburi-(2)

    Festivalul ”La Dâmburi” a transformat, în acest weekend, o parte din municipiul Satu Mare într-o lume de vis. Ajuns la al treilea an, festivalul este un bun motiv de mândrie pentru tinerii sătmăreni pentru care au concertat trupe apreciate și cunoscute la nivel național.

    Parcul UFO, din cartierul Micro 17, a fost plin de tineri care, pe ritmurile muzicii, sub clar de lună, și-au exprimat toate sentimentele pozitive și frumoase într-un mod natural și liber. ”La Dâmburi este mult mai mult decât un simplu festival, este o comunitate formată atât din tineri sătmăreni, cât şi din tineri veniţi din diferite colţuri ale ţării. La Dâmburi este dovada vie a conceptului că SE POATE, că tinerii sătmăreni reuşesc să creeze prin forţe proprii, în fiecare an, un eveniment frumos care creşte armonios alături de publicul său”, spun organizatorii evenimentului.

    Vineri şi sâmbătă, pe scena principală au concertat: Szanto Denis, Nava Mamă, Palma Hills, Robin and the Backstabbers, Lost surprise, Estinca Norbert, Omu Gnom şi Argatu.

    damburi-(1)

    Festivalul este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, precum și cu susținerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare.

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE