More


  Laura, învingătoare pentru sătmăreni

  - Advertisement -

  Laura Bretan, românca de origini sătmărene a participat anul acesta la concursul „America’s Got Talent”, unde a avut o evoluție extraordinară. Videoclipurile cu prestațiile artistice ale sătmărencei au devenit populare pe internet, fiind apreciate de oameni din întreaga lume. De asemenea, Laura s-a numărat printre participanții preferați ai juraților concursului.

  Sătmăreanca a reușit, prin multă muncă și stăruință, să ajungă printre cei zece finaliști ai show-ului. Momentul artistic al Laurei a fost unul splendid, aceasta a interpretat cu măreție și sensibilitate melodia „O Mio Babbino Caro”. Din păcate, deși a fost extrem de aproape de marele premiu,  sătmăreanca nu câștigat. Pagina personală a artistei a fost, chiar și așa, plină de mesaje de încurajare și apreciere în care oameni din întreaga lumea îi transmiteau faptul că drumul ei nu se oprește aici.

  Laura Bretan nu a câștigat marele premiu de la „America’s Got Talent”, însă datorită curajului și a talentului, aceasta este o învingătoare pentru Sătmar și pentru întreaga Românie.

  laura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare