O șansă pentru sătmărenii fără serviciubursa-locurilor-de-munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează o bursă a locurilor de muncă, la solicitarea agenților economici care au nevoie stringentă de angajaţi. Aceste burse, conform legislației în vigoare, se pot organiza ori de câte ori un agent economic solicită organizarea acestora.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă vine în sprijinul tuturor agenților economici pentru a facilita întâlnirea directă cu potențialii angajați și cu persoanele care se află în evidența agenției pentru ocuparea forței de muncă.

”Cu această ocazie invit toate persoanele din județul nostru care nu au un loc de muncă sau doresc să își schimbe locul de muncă să vină la această bursă, organizată de agenție, pentru că este momentul prielnic în care se întâlnește direct cu acești agenți economici. Dorim ca persoanele care nu au un loc de muncă și nu sunt înregistrate la agenție să vină să se înregistreze deoarece, în momentul în care sunt înregistrați la agenție, pot să beneficieze gratuit de unele facilități pe piața forței de muncă cum ar fi: informare, consiliere, mediere sau curs de formare profesională”, a spus directoarea AJOFM, Simona Derșidan.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă dorește să vină și în sprijinul tinerilor absolvenți, transmițând acestora un mesaj în care le sugerează să apeleze cu încredere la serviciile oferite de agenție.

”Foarte mulți dintre absolvenți nu sunt informați, de aceea îi rog să vină și să se înregistreze la noi. Venim în sprijinul lor atât pentru oferirea unui loc de muncă, cât și pentru aceste cursuri de formare profesională. La data aceasta avem un număr de 150 de absolvenți ai promoției 2016 care au venit să solicite sprijinul nostru, iar la finalul acestei luni vom începe cu aceștia o serie de cursuri de formare profesională”, a mai spus directoarea AJOFM, Simona Derșidan.

Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts