Ochelari noi pentru sătmăreni!Membrii CARP Satu Mare au avut parte de consultații oftalmologice gratuite primind rame de ochelari, lentile și toc …aproape gratis. Consultațiile au avut loc în urmă cu două săptămâni iar ieri ochelarii au ajuns la ei. O echipă specializată în servicii de optică medicală a organizat cea de-a doua ediție a Campaniei Naționale “Ai grijă de ochii tăi”. Consultațiile s-au desfășurat la noul sediu CARP și au fost realizate de specialiști în domeniu.

“În cele două zile dedicate consultațiilor, foarte multe persoane ne-au călcat pragul. Este a doua acțiune de acest gen și ne bucurăm că se va repeta în viitorul apropiat. Consultația și rama au fost gratuite, s-au plătit doar lentilele. Membrii CARP au primit și un bon valoric de 50 de lei pentru a-și acoperi o mare parte din suma lentilelor, astfel încât să iasă totul cât mai ieftin ”, a declarat Lucian Marișca, președinte CARP Satu Mare.

Ochelarii sunt de bună calitate iar membrii CARP au ieșit mulțumiți. “De mult am dorit să-mi schimb ochelarii, însă pentru că în oraș sunt foarte scumpi am tot amânat. Acum datorită CARP am reuşit să-mi fac ochelari noi”, ne-a spus o pensionară.

O altă membră CARP i-a mulțumit președintelui Marișca pentru că se implică atât de mult în viața membrilor CARP, că îi ajută și de fiecare dată vorbește frumos cu ei. Lucian Marișca organizează diferite astfel de acțiuni menite să vină în sprijinul celor mai în vârstă și nu numai. În luna octombrie va avea loc o nouă sesiune de consultații oftalmologice la sediul CARP.
Raluca Jofi

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts