More


  Peste 100 de sătmăreni și-au găsit, ieri, locuri de muncă

  - Advertisement -

  bursa-locurilor-de-munca

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a organizat ieri o nouă Bursă a locurilor de muncă, la care au participat peste 300 de sătmăreni. Bursa s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 9.00 dimineața și s-a terminat la orele amiezii. La deschiderea evenimentului a fost prezent directorul executiv al AJOFM, Simona Derșidan, împreună cu directorul adjunct, Marcel Marușca. Alături de aceștia au fost prezenți și subprefectul Altfatter Tamas, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, și reprezentanți ai patronatelor şi sindicatelor.

  În luarea de cuvânt, Adrian Albu, viceprimarul municipiului Satu Mare, le-a transmis sătmărenilor prezenți, în căutarea unui loc de muncă, un mesaj de încurajare.

  “Atâta vreme cât staţi înafara societăţii şi nu lucraţi vă este tot mai greu, nu numai din punct de vedere financiar. A nu fi implicat într-o activitate permanentă, a nu fi implicat într-o muncă de zi cu zi, te scoate cumva înafara societății, te face să fii tot mai trist. Eu vă fac o recomandare, aceea de a accepta un loc de muncă și daca vi se pare, în acel moment, că nu este foarte bine plătit. Intrați într-un sistem, dovediți că puteți să faceți față cerințelor pe care le aveți”, a spus viceprimarul municipiului Satu Mare.

  Organizatorii Bursei au declarat că evenimentul a fost un real succes deoarece o treime din participanți și-au găsit un loc de muncă satisfăcător.

  ”Mă bucură foarte mult faptul că cei care au venit la această bursă au fost interesați de locurile de muncă oferite. Au fost foarte mulți cei care aveau un loc de muncă dar doreau să și-l schimbe. Consider că a fost un succes. AJOFM Satu Mare va răspunde cu promptitudine la orice solicitare a agenților economici de a organiza noi burse care să le permită acestora să-și găsească forța de muncă de care au nevoie”, a precizat directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan.

  Agenții economici au oferit peste 140 de locuri de muncă în următoarea structură: contabili, lucrători comerciali, manager de produs, manipulant mărfuri, programator, reprezentant tehnic, agent de securitate intervenție, agent de vânzări, ambalator manual, asistent manager, controlor calitate, desenator tehnic, inspector resurse umane, lăcătuș mecanic, lăcuitor lemn, maistru în industrializarea lemnului, muncitor necalificat în industria confecțiilor, secretară, stivuitorist, sudor ,tâmplar universal, tapițer, inginer chimist, manager achiziții, operator la prelucrarea maselor plastice, șofer de autoturisme și camionete, sudor cu arc electric cu electrod fuzibil în mediu de gaz protector, confecţioner ambalator articole din textile.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0

  Bogdaproste!

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare