More


  PSD Satu Mare se pregăteşte de alegerile parlamentare

  - Advertisement -

  psd

  În cadrul unei conferințe de presă, susținute ieri de conducerea PSD Satu Mare, s-au ridicat mai multe probleme cu care se confruntă sătmărenii, și la care conducerea PSD spune că nu poate să rămână indiferentă. Aceștia își doresc ca sătmărenii să aibă parte de respect și un trai bun.

  ”În momentul în care am fost aleasă la conducerea PSD, organizația județeană Satu Mare, am spus că dorim să fim transparenți, și prin intermediul presei să putem veni în fața cetățenilor, să le propunem soluții viabile și să ridicăm probleme atunci când este cazul”, a spus președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

  Atac către primarul Kereskenyi Gabor
  Silviu Sumlaș, purtătorul de cuvânt al organizației PSD Satu Mare, consideră că atitudinea, în ceea ce privește lucrările de pe podul Decebal, a primarului Kereskenyi Gabor este inadmisibilă.

  ”Dorim să vizăm modul absolut defectuos în care s-a constatat de către noi că primarul nou ales, Kereskenyi Gabor, și echipa dumnealui gestionează relația cu societatea care a fost desemnată să repare podul Decebal. Sesizăm o toleranţă nepermisă a primarului în faţa unei societăţi care în mod evident dă dovadă de neprofesionalism şi ineficienţă. Sunt alocaţi în jur de şase oameni din care de obicei lucrează trei, de asemenea, sunt alocate utilaje puţine, şi acestea stau pe dreapta, în mare parte a timpului. În aceste condiţii, blocajele din trafic şi disconfortul sătmărenilor se accentuează de la zi la zi. Am urmărit cu maxim interes ieşirile domnului primar Kereskenyi, care a afirmat că va lua măsuri, se va implica personal, pentru ca executantul să efectueze lucrările şi pe timp de noapte, iar primele două benzi de circulaţie să fie gata în 5 săptămâni, din păcate este evident că lucrurile nu stau aşa şi în faţa acestei realităţi evidente primarul nu înţelege să dea nicio explicaţie”, a spus Silviu Sumlaş. În vreme ce sătmărenii care traversează podul Decebal se confruntă, zi de zi, cu ambuteiajele din trafic, primarul Kereskenyi Gabor pleacă în concediu.

  “Primarul nu a avut nicio explicaţie şi din câte am înţeles, de mâine se va afla în concediu pentru aproximativ două săptămâni, lucru care este inexplicabil în condiţiile în care locuitorii oraşului sunt din ce în ce mai nemulţumiţi. Cerem, noi, organizaţia municipală a PSD, implicare totală atât lui cât şi echipei de viceprimari şi şefi de servicii din cadrul Primăriei, pe care îi coordonează, în tot ceea ce înseamnă eficientizarea activităţii de reparaţie a podului Decebal şi descongestionarea traficului rutier din municipiul Satu Mare“, a adăugat Silviu Sumlaş.

  PSD, cu încredere spre alegerile parlamentare
  În ceea ce privește alegerile parlamentare, acestea se apropie cu pași repezi. Încrezătoare și pline de speranță, 12 persoane, din cadrul organizației PSD Satu Mare, s-au înscris în competiția internă pentru a fi desemnați candidați pentru posturile de deputați și senatori. Președintele PSD Satu Mare a subliniat faptul că tinerețea este un atu, însă cel mai important lucru este ca persoanele înscrise să fie extrem de motivate și integre. “Nu este suficient să ai o recomandare de la o organizaţie politică locală, ci în primul rând trebuie să avem oameni de calitate. Cei care doresc să îşi depună cererea de intenţie trebuie să motiveze de ce doresc şi de ce ar fi buni pentru această poziţie, funcţie, şi abia după aceea să începem să facem evaluările necesare, atât proiectul politic pe care ei o să-l prezinte cât şi criteriile de integritate. Cred că cel mai important criteriu o să fie un sondaj de opinie pe care o să-l desfăşurăm. Este bătălie destul de mare, până acum sunt vreo 12 solicitări, deci este bătălie”, a spus Fedorca.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare