Viorel Pop, ”oşanul de sub cetere“viorel-pop

Oamenii din Ţara Oaşului ştiu să facă treabă! Cu o gură de pălincă de dimineaţă, mută şi munţii. Ne-a demonstrat-o solistul de muzică populară Viorel Pop, care, deşi era rupt de oboseală, a rezistat eroic la filmările a două videoclipuri.

După câteva zile, la început de august, în care a performat alături de band-ul său la evenimentele private din zona Oașului, Viorel Pop a reușit să urce la Turț-Băi, unde a filmat, în doar 6 ore, două videoclipuri, realizate pentru piesele „Beu pălinca cu mărgele” şi „Nu știu io, muri-oi oare?”.

Viorel Pop, unul dintre cei mai curtati artisti populari din Ţara Oasului, reuşeşte astfel o triplă performanţă, lănsând simultan două videoclipuri şi site-ul sau de artist – www.viorelpopoficial.ro – locul unde fanii săi află tot ce-şi doresc despre activitatea sa profesionala.

„Am dorit să-mi onorez promisiunea făcută public în urmă cu câteva luni, aceea de a lansa noi piese cu videoclip și vreau să mulțumesc echipei, în frunte cu Nicoleta Ioniță și Vizsnyovszky Szabolcs, pentru profesionalismul și eficiența de care a dat dovadă. Aceste două melodii și ‘Dacii liberi’ au un loc aparte în sufletul meu și, ca orice lucru drag, încerci să-l expui cât mai bine și mai frumos posibil. Cu ajutorul tatălui meu și a domnului Ioan Belbe am reușit să culegem ţâpurituri vechi și să mai completăm noi textele, iar grație domnului Ovidiu Barteș și echipei sale de la Cluj am reușit să facem orchestrația“, a spus Viorel Pop.

Odată cu muzica reprezentativă a zonei unde trăiește, artistul evidențiază în videoclipuri și frumusețile locurilor, porturilor și tradițiilor din Țara Oașului.

Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts