More


  Week-end plin cu evenimente la Satu Mare

  - Advertisement -

  festival

  Acest sfârșit de săptămână este plin de evenimente la Satu Mare, astfel că sătmărenii au de unde alege în cazul în care vor decide să nu stea în casă. Mai ales că și timpul se anunță frumos.

  Astfel, iubitorii de natură se vor putea deplasa astăzi la Mărtinești, în zona viitorului loc de picnic al comunei Odoreu, unde Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare va organiza, de la ora 10.00, deschiderea manifestărilor dedicate Zilei Europene fără Mașini.

  În același timp, la Satu Mare, va fi organizată o deplasare cu bicicletele de la Podul Golescu până în Oar, pe malul stâng al Someșului.

  Iubitorii sportului cu balonul rotund sunt invitați la Stadionul Olimpia unde, de la ora 11.00, se va desfășura meciul de fotbal dintre Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni.

  De departe, însă, cel mai așteptat moment al acestui sfârșit de săptămână este Festivalul Pălincii care va începe astăzi, de la ora 14.00, pe Platoul din Piața 25 Octombrie. Aici, de la ora 15.00, va avea loc premierea câștigătorilor concursului de pălincă, după care vor urma recitalurile. Pe scenă vor urca Ansamblul Doruri Sătmărene, Taraful Ceatăra din Carei, Petrică Mureșan, Cristian Pomohaci și Ionuț Fulea.

  Seara, sătmărenii vor putea urmări meciul de handbal disputat în sala Ecaterina Both din municipiul Satu Mare, între CSM Satu Mare şi AHC Potaissa Turda.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img