More


  Activităţi desfăşurate în acest an şcolar la Şcoala ”Bălcescu-Petofi” Satu Mare

  - Advertisement -

  balcescu

  Pe parcursul lunilor septembrie şi octombrie din anul şcolar curent, elevii şi cadrele didactice de la Școala Gimnazială ”Bălcescu-Petofi” au desfăşurat diverse activităţi şcolare şi extraşcolare, cu o multitudine de tematici şi aspecte adaptate nevoilor de dezvoltare personală ale elevilor şi diferitelor evenimente.

  Astfel, începutul semestrului a debutat cu activităţi pe teme ecologice consemnate în „Calendarul Eco”: Ziua internaţională a protejării stratului de ozon, Ziua internaţională a Mării Negre, Ziua mondială a curăţeniei, 22 septembrie 2016-„Ziua europeană fără maşini” care s-a desfăşurat în colaborare cu APM Satu Mare şi Primăria Odoreu, în localitatea Mărtineşti, pe malul Someşului, într-un cadru natural foarte plăcut şi într-o organizare la înălţime. Activităţile au fost foarte atractive, timpul frumos şi amintirile de neuitat pentru toţi participanţii.

  Expoziţia cu animale de companie şi atelierele de lucru la care au participat şi elevii din ciclul primar, coordonaţi de către doamnele învăţătoare, au încununat activităţile ce au avut loc cu ocazia Zilei mondiale a animalelor şi a Zilei internaţionale a alimentaţiei.

  Nici evenimentele de comemorare a Holocaustului sau de sărbătorire a Armatei române nu au lipsit, elevii fiind îndrumaţi de profesorii de istorie în realizarea de portofolii şi în concursuri cu această tematică.

  De Ziua educaţiei, fiecare cadru didactic, învăţător şi diriginte, au organizat o serie de activităţi cultural-educative şi sportive. De Halloween, elevii au dat dovadă de creativitate şi muncă individuală în confecţionarea costumelor şi măştilor.

  Elevul LiszkaiKrisztian din clasa a VIII a secţia maghiară a obţinut Locul II la faza judeţeană a Concursului de recitare-poveste şi s-a calificat la faza naţională unde a obţinut Menţiune.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img