More

    ADIO, DIDI PRODAN!!!

    Bogdan Stelea, Marius Lacatus, Basarab Panduru, Miodrag Belodedici si Gheorghe Popescu poarta sicriul cu corpul neuinsufletit al internationalului roman, Daniel Prodan, vineri 18 Noiembrie 2016, la Arena Nationala din Bucuresti. Fotbalistul Daniel "Didi" Prodan, component de-a lungul carierei, al formatiilor Steaua, Atletico madrid si Glasgow Rangers, precum si al selectionatei nationale, a decedat, miercuri seara, in urma unui infarct. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO
    Bogdan Stelea, Marius Lacatus, Basarab Panduru, Miodrag Belodedici si Gheorghe Popescu poarta sicriul cu corpul neuinsufletit al internationalului roman, Daniel Prodan, vineri 18 Noiembrie 2016, la Arena Nationala din Bucuresti. Fotbalistul Daniel “Didi” Prodan, component de-a lungul carierei, al formatiilor Steaua, Atletico madrid si Glasgow Rangers, precum si al selectionatei nationale, a decedat, miercuri seara, in urma unui infarct. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

    Foștii componenți ai “Generației de Aur” i-au adus vineri, la Arena Națională din Capitală, un ultim omagiu fostului lor coleg de la echipa națională a României, Daniel Prodan, decedat miercuri seara, la vârsta de 44 de ani.

    Gică Popescu, Adrian Ilie, Bogdan Stelea, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Viorel Moldovan, Marius Lăcătuș, Anton Doboș și Basarab Panduru au aprins lumânări și s-au recules în fața sicriului pe care familia a așezat tricourile Stelei și ale echipei naționale a României cu numerele 6, respectiv 3, purtate de Prodan în cursul carierei sale.

    Printre cei care au venit să își ia rămas bun s-au numărat fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, fostul președinte al clubului Steaua, Viorel Păunescu și foștii fotbaliști Dumitru Moraru și Florin Constantinovici. De asemenea, mai mulți angajați ai Federației Române de Fotbal au adus flori și au aprins lumânări la sicriul amplasat la tribuna VIP a Arenei Naționale.

    Trupul neînsuflețit al fotbalistului Daniel Prodan, decedat miercuri seara la vârsta de 44 de ani, a fost depus vineri dimineață la Arena Națională din Capitală. Cortegiul funerar a ajuns în jurul orei 10,00 și a fost așteptat de foști colegi ai lui Daniel Prodan.
    Înmormântarea este programată sâmbătă, la ora 14,00, la Cimitirul ‘Sf. Ilie’ din Pipera.

    Mai mulți foști colegi de la Olimpia și oameni de fotbal din Satu Mare au plecat spre București pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Didi Prodan…Printre ei Iosif Vigu, Paul Mihai, Ioan Dragomir sau Ștefan Szilagyi . De asemenea Olimpia Satu Mare va afișa un banner cu chipul lui Didi Prodan la începutul partidei de azi de la Râmnicu Vâlcea.

    Daniel Prodan a încetat din viață miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuința sa.

    Fostul fundaș a strâns 54 de selecții la echipa națională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, și la Campionatul European din 1996.

    Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua București, formație unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns în Scoția, la Glasgow Rangers. În 2000 a revenit la Steaua București.

    Moment de reculegere la Atletico- Real Madrid
    Oficialii celor de la Atletico Madrid i-au convins pe conducătorii Ligii de Fotbal din Spania să fie de acord ca înaintea meciului de acasă cu Real Madrid, programat sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 21:45 , din etapa a 12-a a La Liga, să se țină un moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan.

    Fanii lui Atletico promit o coregrafie specială în memoria fostului internațional sătmărean…

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE