Băieţii de la TDM Academy Satu Mare, la primul lor turneutdm

La sfarsitul saptamanii trecute, la Sighetu Marmatiei s-a desfasurat prima editie a turneului de babybaschet ‘’Sighetu Marmatiei Basketball’’ organizat de catre Clubul Sportiv Scolar din oras prin antrenorii de la sectia de baschet – director- prof. Emil Kosztelnik si prof. Alin Pop.

Desi a fost prima editie, echipele participante au fost numeroase, unele cluburi venind si cu cate doua echipe la turneu. Au fost echipe de la U-Banca Transilvania – cu doua echipe, CSM Oradea cu doua echipe, BC Olimpic Baia Mare, BC Gladius Tg.Mures, TDM Satu Mare si gazdele – CSS Sighet, care au avut in teren trei echipe.

Antrenaţi de Lucian Laza şi Daniel Tarţa, băieţii de la TDM Academy Satu Mare au avut o evoluţie onorabilă dacă ţinem cont că acesta a fost primul lor turneu din …carieră.

Micii baschetbalişti sătmăreni au terminat pe locul cinci, din zece echipe participante cu un bilanţ de patru victorii şi două înfrângeri. Urmează pe 25-27 noiembrie o nouă provocare atât pentru echipa de băieţi cât şi pentru cea de fete la babybaschet. O invitaţie la Cupa EKO ce va avea loc tot la Sighetu Marmaţiei.

Iată lotul TDM Academy Satu Mare: Matoşan Paul, Grosu Ştefan, Szilagyi Mark, Panea Martin, Nagy Kando Balint, Remetean Gergo, Haga Adam, Maroşan Raul, Vălean Casian, Anghyal Arthur, Ploscar Dan.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts