Campania ”Alege să fii corect” s-a desfășurat la Vama Peteapetea

În contextul organizării alegerilor din decembrie, Ministerul Afacerilor Interne derulează în această perioadă o campanie de comunicare și de informare prin care cetățenii sunt rugați să se alăture campaniei de promovare a corectitudinii și a legalității procesului electoral.

Campania ”Alege să fii corect” s-a derulat, în cursul dimineții de ieri, în Vama Petea, unde membrii Centrului de Comunicare Județean Satu Mare, format din purtătorii de cuvânt ai instituțiilor MAI, au desfășurat astăzi, în Vama Patea, o activitate de promovare a campaniei.

”Noi sperăm ca cetățenii să sesizeze la 112 orice incident electoral și orice ilegalități care se pot comite în legătură cu fraudele electorale”, a spus Răducu Silaghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Purtătorii de cuvânt ai instituțiilor MAI au împărțit pliante informative și au discutat cu persoanele care treceau vama dinspre Petea. Aceștia le-au vorbit despre importanța corectitudinii în cadrul alegerilor.

La acțiune au participat: Camelia Lucuț, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare; Răducu Silaghi, de la IPJ, Oana Totorean de la Poliția de Frontieră și reprezentantul ISU, Cristian Rogoz.
Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts