More


  Campanie privind protecția locuinței, derulată de polițiștii

  - Advertisement -

  campania

  Poliţiştii din Satu Mare desfăşoară activităţi preventive în cadrul campaniei naţionale „Protejează-ţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!”. Poliţia Română derulează în această perioadă campania de prevenire a furturilor din locuinţă şi societăţi comerciale „Protejează-ţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!”.

  În cadrul campaniei au fost realizate și vor fi distribuite la nivel național. 10.000 de broşuri şi 2.000 de afişe, adresate cetăţenilor. La o întalnire organizată cu Asociația Județeană a Pensionarilor, într-o incintă a Colegiului Național Mihai Eminescu din Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității şi poliţişti ai Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică, i-au informat pe membrii asociației, prezenți la întalnire, despre măsurile care pot fi utilizate pentru a-şi proteja locuinţa împotriva furturilor, cunoscut fiind faptul că furturile din locuințe provoacă pe langă daune materiale semnificative și un impact emoțional negativ asupra victimelor.

  Atât proprietarii de locuințe, cât și administratorii de societăți comerciale sunt sfătuiți să apeleze la serviciile de consultanță ale firmelor specializate în evaluarea riscului de securitate pentru a alege soluția potrivită de protecție a locuinței și afacerii. Îmbinarea mijloacelor de protecție mecanică (grilaje, încuietori) cu cele de protecție electronice (detectoare pentru spargere de geamuri, detectoare de prezență, camere de supraveghere, etc.) este esențială în protejarea dumneavoastră, a bunurilor dumneavoastră și a afacerii dumneavoastră.

  Campania va fi orientată către două grupuri ţintă – primul este constituit din posesorii de locuinţe în mediul urban, dar şi case de vacanţă în mediul rural, iar cel de-al doilea este reprezentat de administratorii de societăţi comerciale. Mesajele preventive vor fi transmise acestora prin intermediul principalelor mijloace de informare, dar şi în cadrul unor întâlniri directe organizate de polițiști cu grupurile țintă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img