Cercetările continuă în cazul exploatării copiilor din Careicopii-abuzati

Prefectul Radu Bud a făcut, ieri, primele declarații oficiale referitoare la articolul apărut în publicația ”The Sun”, din Marea Britanie, care se presupune că voia denigrarea României sau a companiei italiene.
Radu Bud, prefectul județului Satu Mare, s-a declarat extrem de mulțumit de echipa pe care instituțiile județului împreună cu mass-media sătmăreană au format-o, reușind într-un timp scurt și eficient să descopere adevărata fața a articolului.

”Marți dimineață a apărut acel reportaj făcut iarăși de către un reporter din Marea Britanie, sigur a schimbat un pic față de ce afost în urmă cu 3 sau 4 luni, când a fost acel așa-zis caz de vânzare de arme pentru teroriști. Fiind foarte fierbinte subiectul, s-a exacerbat puțin. Vreau să evidenţiez în mod deosebit modul în care s-au remarcat colegii noștri, care s-au implicat în această problemă. Cert este că s-a creat o echipă foarte eficientă, zic foarte eficientă pentru că în cursul acelei seri deja am avut primele rezultate”, a spus prefectul Radu Bud.

Prefectul a afirmat faptul că încă nu sunt cunoscute adevăratele motive pentru care s-a recurs la un asemenea articol.

”Nici nu știu care este până la urmă motivația, este unul dintre lucrurile pe care deocamdată nu le putem spune cu siguranță, care a fost motivația pentru acest articol. E o variantă economică, concurențială. E o variantă cu acel reporter care în urmă cu câteva luni de zile s-a decredibilizat făcând articolul de la Bistrița și Târgu Mureș, care încerca o mică răzbunare sau chiar mai mult, nu știu. La ora actuală nu ne putem exprima exact, cert este că a intrat pe rol și DIICOT”, a mai adăugat prefectul.

Ceea ce ridică încă semne de întrebare este pensia de boală a doamnei, mama celor doi copii, care nu pare să se afle într-o situație precum cea declarată.

”Apar aspecte pe care nici măcar nu le bănuiam. Ne-am pus o întrebare legitimă: ce se întâmplă cu această doamnă care lucrează la domiciliu, dar este pensionată de boală. Din imagini am văzut că este o femeie energică, la o vârstă tânără, doi copii îngrijiți. Doamna respectivă este pensionată, de unde, din ce motiv s-a pensionat?!”, a mai spus Radu Bud.
Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts