More


  Cupa Dacicus a ajuns la ediţia a 21-a

  - Advertisement -

  Duminică, 20 noiembrie 2016, la baza sportivă a Școlii Gimnaziale “George Coșbuc” din Medieșu Aurit va avea loc a 21-a ediție a Cupei Dacicus. O competiție la care se vor oferi premii și la care pot participa iubitorii de mișcare care au vârsta cuprinsă între 10 și 70 ani.

  Probele sportive vor fi următoarele: cros, tenis de masă, șah, fotbal pe teren redus şi handbal. Înscrierile se vor face înainte de începerea competiției, până la ora 13.45 pe bază de tabel nominal cu avizul medicului “apt pentru efort fizic în competiție”, pe răspunderea concurentului. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0741.220.765 (prof. Adrian Meszaros, președintele A.J.S.P.T. Satu Mare).

  Se vor acorda premii primilor trei clasați la fiecare probă sau ramură. Premiile vor consta în diplome, medalii şi cupe.

  Organizatorii sunt Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Satu Mare, F.R. Sportul Pentru Toți, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare, Primăria și Consiliul Local Medieșu Aurit și Școala Gimnazială “George Coșbuc” Medieșu Aurit.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img