More


  Cupa UNIO a ajuns la ediția a 21-a!

  =

  Sfârșit de săptămână încărcat pentru sporturile de contact din județ. La Satu Mare vom avea o nouă ediție a Cupei UNIO iar la Ardud, tot astăzi se va desfășura finala Campionatului Național de lupte greco-romane la cadeți , pe echipe.

  “Cupa Unio” se va desfășura sâmbătă începând cu ora 9.30 în sala LPS “Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre.

  Și de această dată se anunță o participare masivă din diferite județe ale României, din Ungaria sau Polonia și nu numai. Pe tatami vor lupta în jur de 400 de tineri judoka. Categoriile de vârstă sunt U10 (fete și băieți), U12 (fete, băieți), U14 (fete, băieți). Competiția se va desfășura pe trei suprafețe de luptă, iar proba cântarului se face vineri, între orele 18 și 20 și sâmbătă între orele 7.30 și 8.30.

  “Deși trec edițiile, tot la fel este de greu este de organizat, la fel ca prima ediție. Dacă continuă să vină echipele din Ungaria și dacă de șase ani vin și polonezii, înseamnă că reușim să facem ceva cu acest concurs”, a declarat antrenorul Mihai Terely.

  Concursul este unul recunoscut pe plan internațional. De-a lungul vremii la acest turneu de la Satu Mare s-au remarcat sportivi care mai apoi au cucerit medalii europene, mondiale si chiar olimpice.

  Spre lauda lor cei de la CS UNIO reușesc să mențină la un nivel extrem de ridicat această competiție. În ciuda fondurilor tot mai puține de care clubul dispune de la an la an…

  La Cupa Unio, din Satu Mare vom avea în jur de 60 de copii de la cluburile Unio, CSM Satu Mare, Fușle Security.

  “Cupa Unio” e organizată de CS Unio, Primăria Satu Mare, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Asociația Județeană de Judo Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img