More


  Daniel Prodan a fost înmormântat la Cimitirul “Sf. Ilie” din Pipera

  =

  didi1

  Fostul fotbalist Daniel Prodan, decedat miercuri seara la vârsta de 44 de ani în urma unui infarct, a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul “Sf. Ilie” din Pipera, la funeralii participând foști și actuali jucători, antrenori, președinți de club, arbitri, precum și suporteri steliști.

  La slujba de înmormântare, care a avut loc la Biserica “Sf. Ilie”, au participat mai mulți oameni de fotbal printre care Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Miodrag Belodedici, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Anton Doboș, Dorinel Munteanu, Viorel Moldovan, Cosmin Contra, Anghel Iordănescu, Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir, Sabin Ilie, Zoltan Ritli, Laurențiu Reghecampf, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală, Dumitru Dumitriu și Mihai Stochiță.

  Bogdan Stelea, Marius Lacatus, Basarab Panduru, Miodrag Belodedici si Gheorghe Popescu poarta sicriul cu corpul neuinsufletit al internationalului roman, Daniel Prodan, vineri 18 Noiembrie 2016, la Arena Nationala din Bucuresti. Fotbalistul Daniel "Didi" Prodan, component de-a lungul carierei, al formatiilor Steaua, Atletico madrid si Glasgow Rangers, precum si al selectionatei nationale, a decedat, miercuri seara, in urma unui infarct. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

  Au ţinut să-i fie aproape şi prietenii din Satu Mare: Iosif Vigu, Paul Mihai, Ştefan Szilagyi, Tiberiu Csik, Lulu Dragomir, Istvan Kovacs, Attila Karda. Vineri seara, Tibi Csik a pus pe sicriu steagul şi fularul Olimpiei, după care a sărutat sicriul.

  În schimb, la funeralii nu a participat niciun membru al conducerii Federației Române de Fotbal. Președintele Răzvan Burleanu, cel care l-a forțat pe Daniel Prodan să plece de la FRF, a anunțat că nu a dorit să provoace reacții prin participarea sa la ceremonia de înhumare.

  didi3

  Suporterii echipei Steaua, care vineri seara i-au adus un omagiu lui Daniel Prodan aprinzând torțe și fumigene la Arena Națională, au afișat, sâmbătă, bannere pe gardul cimitirului cu următoarele mesaje: “Suflet nobil, fundaș de fier / Încă o stea se ridică la cer” și “Băieții din Titan, alături de Prodan”.

  Fostul fotbalist Daniel Prodan, component al “Generației de Aur”, a încetat din viață miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuința sa, la vârsta de 44 de ani.

  Trupul neînsuflețit al fostului fundaș a fost depus vineri la Arena Națională din Capitală, acolo unde rudele, prietenii, colegii și suporterii au avut ocazia să își ia rămas bun.

  Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, i-a conferit, post-mortem, fostului fotbalist Daniel Prodan Emblema de Onoare a Armatei Române cu însemn de pace.“În semn de îndreptățită apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute în cariera sa sportivă în cadrul clubului militar, dar și pentru a onora performanțele de excepție înregistrate ca titular al reprezentativei României la campionatele mondiale și europene de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei Române, am conferit astăzi, post-mortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace. Îmi exprim speranța că vestea va aduce și alinare familiei îndoliate”, a scris Motoc pe Facebook.

  Fostul fundaș a strâns 54 de selecții la echipa națională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, și la Campionatul European din 1996.

  Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua București, formație unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid. Ulterior s-a transferat în Scoția, la Glasgow Rangers, iar din anul 2000 a revenit la Steaua București.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img