More


  Despre foc, prieten sau duşman la Şcoala ”Bălcescu-Petofi”

  =

  balcescu-petofi-1

  Luni, 21 noiembrie , la Școala Gimnazială ”Bălcescu-Petofi” a avut loc o activitate de informare preventivă desfășurată cu cls. a V a C și a VII a C, diriginți prof. Inovan Bertok Renata și Mic-Oprea Daniela.

  Subiectul abordat de reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al jud. Satu-Mare și E.ON Gaz Satu-Mare, a fost incendiul :

  1. ”Focul- prieten și dușman”

  2. Campania RISC-Pune viața familiei tale pe primul loc!

  Obiectivele activității au fost diseminarea de informații cu caracter preventiv; conștientizarea elevilor asupra necesității respectării principalelor reguli și măsuri învederea preîntâmpinării producerii incendiilor, precum și familiarizarea acestora cu modul de comportare care trebuie adoptat în cazul producerii unui incendiu.

  Această activitate face parte din cadrul parteneriatului ”Împreună pentru siguranță” încheiat între Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și E.ON România, iar acest parteneriat a condus la derularea, la nivel național, a mai multor companii comune de informare și conștientizare a cetățenilor privind măsurile la care se expun în cazul utilizării necorespunzătoare a energiei. Elevii s-au implicat cu mult interes în jocurile educative inițiate de către invitați, manifestându-și dorința de a participa și în viitor la astfel de activități.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img