More


  Dezvăluiri politice șocante

  - Advertisement -

  A început războiul electoral ! Dezvăluirile unor politicieni nedreptățiți ies la lumină pe diverse posturi de televiziune. Strategiile sunt diverse, controversate, contradictorii și pline de întreruperi venite din partea unor comenzi politice. În momentul în care vreun condamnat pe nedrept începe să facă unele dezvăluiri “ pe sticlă”, acesta este întrerupt brusc de o pauză publicitară sau este fragmentat de moderator, iar ideea se dispersează în eter. Cei care intră în „ofsaid” sunt scoși din jocul electoral televizat. Ei nu au puterea să mai protesteze, entuziasmul lor pălește ca frunzele în pragul iernii.

  Unele dosare nu mai sunt valabile, altele abia acum au fost instrumentate, tocmai la început de campanie electorală. Partea bună este că nimeni nu ia notițe, nimeni nu solicită vreun recurs de urgență, pentru ca cei lezați să poată măcar să fie reabilitați în fața românilor.Lupta este nemiloasă, neașteptată și plină de adevăruri și neadevăruri. Inechitățile financiare se pare că sunt evidente, din moment ce pe anumite posturi de televiziune se vehiculează informații șocante din care reiese că anumiți candidați sunt finanțați de forțe interesate din afara țării. Finanțările acelea sunt „legale”!?, dar cele interne au fost deja intens contabilizate, îndosariate și judecate…mai ales cele din 2009.

  Tot din amalgamul spectaculos al campaniei electorale aflăm că anumiți oameni politici au fost scoși din campania electorală, deși probabil au fost nevinovați, cu mult înainte de a fi nominalizați de partid. La rampă apar și politicieni de acum 10 ani, care dezvăluie cu mult năduf scenariile-capcană în care au fost prinși de regizorii politici ai acelor vremuri. Căruța dezbaterilor electorale se deplasează greu printre mocirloasele acuzații aduse contracandidaților. Multe din dezbaterile electorale sunt individualizate, iar „luptele marțiale” psihologice se dau doar între candidați. Bumbăceala este spectaculoasă, dar uneori receptorii, mai ales cei din mediul rural, dar și din mediul urban, nu prea pricep ei bine pentru cine și pentru ce luptă cei doi „cocoși-candidați” aruncați în arena spațiului public politic de liderii lor politici.

  Credibilitatea unor personalități politice, a unor candidați se apropie de cota zero. Personalități politice aflate în cursa electorală sunt subestimate și defăimate cu tot felul de argumente confecționate din mers sau „scoase de la naftalină”. Multe din dezvăluirile incendiare din campania electorală au fost culese de-a lungul ultimilor ani, iar acum în fața alegerilor parlamentare acestea sunt servite electoratului ca pe niște „ofrande” menite să-i determine pe alegători cu cine să voteze.

  Ce-i drept, pe unul din posturile de televiziune naționale, cineva a spus că ar trebui să li se dea unor politicieni un salariu lunar de 1200 de lei, timp de un an, să simtă și ei cum e să te gestionezi lunar cu acești bani, așa cum o fac majoritarea românilor…Ce vor majoritatea românilor ?! Știți dv., stimați alegători, că doar nu o să cităm fragmente din generoasele programe electorale…despre care unii spun că sunt sustenabile, iar alții n-au soluții investiționale în urma cărora să avem o creștere economică încurajatoare, care să aducă și zâmbetul pe fețele românilor din țară și a fraților din Diaspora. Ei se gândesc să taie din pensii și din salarii pentru ca scumpa noastră Românie să prospere pe culmile Democrației! Avem nevoie de un Parlament inteligent, care să știe să facă bani din investiții !

  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img