More


  Didi Prodan continuă războiul cu actuala conducere a FRF

  - Advertisement -

  didi

  După eşecul 0-3 cu Polonia a crescut şi mai mult numărul contestatarilor actualei conduceri a FRF.

  Acuzați de nepricepere, oficialii de la ”Casa Fotbalului” se apără în fața contestatarilor, tot mai mulți și cu nume importante în istoria fotbalului românesc, cu presupusele studii de management pe care le-ar deține. Iar libertatea.ro a prezentat luni un nou episod al disputei pe care fostul internaţional sătmărean, Didi Prodan, o are cu actuala echipă de conducere de la Casa Fotbalului.

  ”Marii fotbaliști ai României, despre care toți spun că ar trebui să conducă FRF, aveau timp între antrenamente sau după meciuri să-și pună sacoul și să meargă să învețe cum să facă management”, a spus secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu. Ținta lui este să arate că fotbaliștii din Generația de Aur nu au suficientă carte și că nu merită să conducă federația. Bodescu deţine printre altele şi o vulcanizare la Buzău iar asta a adus şi o replică acidă din partea lui Didi Prodan .

  Lui Daniel Prodan, fost internațional și fost angajat al FRF, i-a sărit muștarul. ”Tătuca” i-a dat replica lui Bodescu: ”Auzi la el, marii fotbaliști ai României… Așa, la sictir! Nu-ți e rușine, Bodescule? Când terminam eu Institutul Johan Cruyff, tu schimbai roțile la mașină! Schimbai cauciucurile de vară cu cele de iarnă! Tu n-ai călcat pe iarbă în viața ta! Te iei tu de marii fotbaliști ai României? Ai tu experiență managerială? Ce management ați făcut voi? Ați terminat școli politice, școli de securiști? Ăsta este managementul vostru? Nu-ți e rușine să te compari cu Hagi, cu Popescu, cu Lupescu, cu Dinu?”.

  Didi Prodan a acceptat să arate public diploma cu care a absolvit Institutul Johan Cruyff, o școală de management în fotbal renumită la nivel mondial.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img