More


  Expoziției națională de fotografie ”Versus dar Împreună” de la Negrești-Oaș, la a VII-a ediție

  - Advertisement -

  negresti

  Orașul Negrești-Oaș a fost sâmbătă capitala națională a fotografiei, când a avut loc vernisajul celei de-a VII-a ediții a tradiționalei expoziții naționale de fotografie ”Versus dar Împreună”.

  Vernisajul , care s-a desfășurat de la ora 17.00, în Galeria de Artă „Dr. Mihai Pop” din cadrul Muzeului Țării Oașului, a reunit un număr de 24 de fotografi profesioniști din toată țara.

  Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, le-a urat un călduros bun venit artiștilor care au expus în cadrul acestei expoziții și le-a mulțumit pentru participare. ”Le mulțumesc și cu această ocazie celor 24 de artiști fotografi care își expun în acest an colecțiile de fotografii. Unii dintre ei nu sunt la prima expoziție la noi, ci au fost aproape în fiecare an, semn că s-au simțit apreciați aici. Valoarea expoziției este dată nu doar aceste superbe colecții de fotografii care vin să transpună pe film povești din România reală, de la sud la nord, ci și prin prisma faptului că printre fotografi se numără talente premiate la concursuri prestigioase din țară și din străinătate. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc celor trei artiști fotografi negreșteni– Remus Țiplea, Emilian Moldovan și Romeo Komaromi, care în urmă cu șapte ani, din dragoste pentru fotografie și pentru aparatul de filmat, au organizat această expoziție transformând-o în timp într-una națională, de mare valoare și de mare succes. Vă mulțumesc pentru că sunteți ambasadorii noștri peste tot pe unde mergeți!

  În acest an, organizatorii au adunat în spațiul expozițional 24 de povești diferite în imagini care transpun pe hârtie diferențele vizuale ale fiecărui fotograf, fie că este fine art, portret, jurnalism sau macro. Vizitatorii vor fi purtați prin imagini în toată lumea, dar și în locuri inedite din țară, de la sud la nord.

  Organizatorii acestui eveniment au fost negreștenii Emilian Moldovan, Remus Țiplea și Romeo Komaromi, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș și Muzeul Țării Oașului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img