More


  Gala Loga Dance School la Satu Mare

  - Advertisement -

  loga

  Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare a găzduit, vineri seara, Gala Loga Dance School, eveniment organizat la împlinirea a 9 ani de la înființarea acestei școli de dans.

  Cu această ocazie, pe scenă au urcat aproximativ 100 de sportivi, copii și adulți dela grupele de intermediari, performanță și concurs, fiind prezentate dansuri standard și latino.

  Grupele sau pregătit cu mai multe dansuri de formație, iar antrenorii Vekony Viktor și Loga Hajnalka au impresionat publicul cu show-uri Standard și Latino.

  Pe parcursul celor 9 ani de activitate, peste 3.000 de sătmăreni au trecut pragul Loga Dance School. În 2015, sportivii de la Loga Dance School au participat la 16 concursuri obținând 93 de medalii din care 18 de aur, 20 de argint și 19 de bronz, iar 36 de concurenți au obținut locurile 4, 5 și 6 în finale.

  Ținta fixataă pe anul 2016 a fost atingerea a 100 de medalii. Scopul a fost atins, chiar depășit, în acest an deși mai sunt încă cinci competiții la care sportivii sătmăreni vor participa. Astfel, până în prezent, în 2016, sportivii Loga Dance School au obținut 109 medalii din care 20 de aur, 22 de argint și 19 de bronz, iar alte 48 de medalii au fost acordate pentru locurile 4, 5, 6 și 7 în finale.

  Începând din această săptămână. Loga Dance School se pregătește intens pentru Campania Caritabilă care a ajuns la a 10-a ediție, spectacolul caritabil fiind organoizat marți, 20 decembrie. În acest an vor fi adunate fonduri pentru copiii care suferă de leucemie. De asemenea, prin Fundația Hans Linder, cei de la Loga Dance School s-au interesat direct de la copii care este cea mai mare dorință a lor pentru sărbătorile de iarnă. În funcție de suma de bani colectată, unui număr cât mai mare de copii bolnavi de leucemie li se va facilita întâlnirea cu Mickey Mouse în Disneyland. ”Sperăm să nu fie aceasta ultima lor dorință realizata, dar totodată știm că acest vis implinit va rămâne întipărit în sufletele lor pentru tot restul vieții”, spun cei de la școala de dans.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img