Il Calcio Satu Mare a câștigat Memorialul Gheorghe Enejuniorul

Agitație mare în week end în sala LPS din Satu Mare. Cei mai mici fotbaliști din județ s-au întrecut la faza județeană a Memorialului Gheorghe Ene iar așa cum era de așteptat atmosfera a fost una deosebită, cu emoții mari și cu părinții și bunicii transformați în cei mai înfocați fani.

La start au fost 12 echipe de copii născuți în 2008 și mai mici iar după meciurile din grupe , în semifinale s-au calificat, Il Calcio, Primavera albastru, Primavera roșu și Juniorul Satu Mare.

il-calcio
Ambele semifinale s-au încheiat cu același rezultat, 2-2 iar finalistele s-au decis la loviturile de departajare.

În primul meci Primavera albastru a trecut de Juniorul grație celor trei parade ale portarului…

Iar în cea de a doua, considerată de toată lumea ca fiind de fapt adevărata finală, Il Calcio a trecut de Primavera roșu după șapte serii de lovituri de la 7 m și cu portarii ultimii executanți…

primavera

În finală Il Calcio a trecut clar de Primavera albastru cu 7-1 iar în finala mică Primavera roșu a învins Juniorul cu 6-2.

Dar toți copiii merită felicitări și toți antrenorii care îi pregătesc cu răbdare și le îndrumă primii pași în cariera de fotbaliști…

Festivitatea de premiere va avea loc și la Memorialul Gheorghe Ola și la Memorialul Gheorghe Ene în decembrie la finalul Cupei AJF Satu Mare.

De remercat că AJF-ul l-a trimis la meciurile din faza finală pe arbitrul divizionar Kovacs Szabolcs, iar inimosul Ionică Borz de la Comisia de juniori a avut grije ca lucrurile să se desfășoare perfect.

Mircea Bolba e antrenor la Il Calcio, Florin Fabian la Primavera, Dacian Nastai la Juniorul…A lipsit din păcate și la acest turneu , echipa fanion a județului…Olimpia Satu Mare. Păcat!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts