More


  În memoria lui Didi… / Gest de suflet făcut de juniorii Olimpiei

  - Advertisement -

  dormi-tatuca

  La iniţiativa jucătorului Rareş Pop, un apropiat al familiei Prodan, echipa de juniori B a Olimpiei a ţinut să marcheze într-un mod mai deosebit momentul de reculegere în memoria lui Didi Prodan.

  Astfel înaintea partidei jucate la Câmpia Turzii în cadrul Campionatului Naţional de juniori B, echipa Olimpiei a ieşit pe teren cu tricouri speciale şi cu un banner cu mesajul „ Dormi în pace, Tătucă!”

  „ Am pierdut cu 1-0 dar sincer nu prea ne a stat gândul la fotbal. Îl preţuim mult pe Didi şi va fi mereu un exemplu pentru noi” a ţinut să transmită tânărul jucător al Olimpiei, Rareş Pop care a ţinut să le mulţumească domnilor Merkli Istvan şi Ciprian Bretan pentru ajutorul dat la confecţionarea tricourilor şi a bannerului.

  Olimpia: Casian Kereszi,Gergo Molnar,Pop Rares,Kevin Purguly, Patrick Horotan, Alin Vasalie,Gabriel Caba, Angelo Cocian, Martin Jakab, Mate Varga, Botond Lazin, Tincau Luca, Bodan Fabio, Szabolcs Puskas, Mihai Sician, Roger Kecskes, Kovary Roland, Leoneardo Mandrut, Adriano Mindruti, Sopronyi Balasz.

  Antrenori: Paul Levente şi Tibi Csik . Antrenor cu portarii Ovidiu Suciu. Din păcate în urma acestei înfrângeri Olimpia a căzut de pe trei pe şase în clasament…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img