More


  Întâlnire importantă pentru PSD Satu Mare

  - Advertisement -

  neacsumarian

  Secretarul general al Partidului Social Democrat, deputatul Marian Neacșu, și președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, vor efectua astăzi o vizită în județul Satu Mare. Cu ocazia sosirii la Satu Mare, aceștia vor susține o conferință de presă, la sediul PSD Satu Mare, unde vor aborda diverse teme.

  Înainte de întâlnirea oficială, care va avea loc la sediul PSD Satu Mare, secretarul general al Partidului Social Democrat, deputatul Marian Neacșu, împreună cu președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, vor lua la pas municipiul Satu Mare pentru a se întâlni cu sătmărenii, urmând să le vorbească acestora despre programul pe care l-au pregătit.

  Marian Neacșu este un politician, deputat în Parlamentul României în mandatele 2008-2012 și 2012-2016 din partea Partidului Social Democrat Ialomița. Florin Iordache este, de asemenea, om politic, membru al Parlamentului României, din partea PSD. Este actualul președinte al Camerei Deputaților, din 13 iunie 2016.

  Secretarul general național al PSD, Marian Neacșu, a fost prezent la Satu Mare ultima dată în iulie anul acesta, pentru a superviza alegerile din PSD Satu Mare. La momentul acela, Marian Neacșu a afirmat faptul că are certitudinea că în luna decembrie PSD Satu Mare va avea, la alegerile parlamentare, rezultate foarte bune.

  ”Trebuia să supravegheze cineva un proces evolutiv și electiv, cu toate că se puteau descurca la fel de bine și fără prezența mea aici. Dar am spus să fiu prezent din respect față de colegii mei. Apreciez rezultatele pe care le-a obținut organizația și sunt convins că în decembrie, la alegerile parlamentare, vor avea rezultate și mai bune. Votul a fost secret, chiar și acolo unde a fost vorba despre vot unic. În așa fel încât președintele Organizației să fie votat de fiecare dintre membrii de partid prezenți la conferință. Să își poată expune opțiunea pentru postul unic, pentru că doamna Aurelia Fedorca a fost candidat unic pentru funcția de președinte. Doamna Fedorca a fost votată președinte cu drepturi depline și pentru un mandat întreg. Am felicitat-o, îi doresc succes și sunt convins că va și avea”, a spus Marian Neacșu.

  iordache

  Aurelia Fedorca, președintele PSD Satu Mare, a declarat cu câteva zile în urmă că la finalul acestei luni sătmărenii vor putea face diferența.

  ”Ne aflăm la începutul unei campanii electorale care se anunță grea, dar pe care o dorim să fie una constructivă. Echipa de candidați PSD va aborda această campanie electorală într-o manieră pozitivă și nu vom intra în dispute cu adversarii noștri politici. Intenția noastră este să ajungem cu programul de guvernare cu care PSD vine în fața românilor în fiecare casă, să le explicăm oamenilor ce vrem să facem pentru ei și cum vedem dezvoltarea țării în viitor. Candidații noștri au avut deja întâlniri cu mii de sătmăreni în perioada precampaniei și au fost primiți foarte bine de oameni. Avem speranța că scorul pe care ni l-am propus pentru aceste alegeri, doi deputați și un senator, este unul realist. Sătmărenii apreciază că PSD vine la Satu Mare cu oameni noi și cu profesioniști, o echipă prin care îmbinăm tinerețea, profesionalismul și experiența. Sloganul nostru este ”Îndrăznește să crezi în România”, iar noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc”, a spus Fedorca. Mâine vom reveni cu detalii referitoare la conferința de presă şi vizita efectuată de Marian Neacșu și Florin Iordache în județul Satu Mare.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img