Ioana Borodi aduce un nou succes pentru JuniorulIoana Borodi a demonstrat încă o dată că e una dintre cele mai talentate tinere fotbaliste din România. Aceasta a tras echipa după ea şi a contribuit decisiv la succesul celor de la Juniorul Satu Mare la Târgu Mureş.

Fetele noastre s-au impus cu 5-1 după 0-0 la pauză, iar patru dintre goluri au fost marcate de…Borodi.

Juniorul a deschis scorul în minutul 53 prin Ioana Borodi, gazdele au revenit imediat şi au egalat după 60 de secunde. Avea să fie însă doar un foc de paie căci Ioana Borodi a mai punctat de trei ori iar la 4-1 a mai înscris şi Giulia Ilieş. CS Juniorul a acumulat noua puncte şi se află pe locul 5 în clasament, la 3 puncte de locul 2 care dă dreptul de a juca barajul de promovare în Superligă.

Juniorul: Alexandra Ionescu – Ioana Frangolea, Andrea Rakos, Barbara Bay, Adelina Vidican, Andrea Tătăran, Giulia Ilieş, Tania Mare, Szucs Ivette, Patricia Grad, Ioana Borodi/ Denisa Oşan, Alexandra Cârlig

În etapa următoare, programată duminică 13 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, CS Juniorul va evolua pe propriul teren, pe stadionul Someşul, împotriva echipei Sporting Lugas Oradea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts