More


  Jucați pentru Didi…

  =

  10-sport_layout-1

  Olimpia e neînvinsă de opt etape și speră să treacă cu bine și peste deplasarea de azi de la Râmnicu Vâlcea. Clubul e în doliu după dispariția fulgerătoare a jucătorului ce zbura de la Satu Mare spre Generația de Aur la începutul anilor 90… Iar jucătorii și antrenorii sunt în stare de șoc și nu-și pot imagina că omul de pe urma căruia Olimpia a reușit ultima promovare în Liga 1 nu mai e…Da…căci să ne aducem aminte, Olimpia promova la finalul anilor 90 cu banii primiți de la Steaua după transferul lui Didi la Atletico Madrid… Acum în memoria celui mai titrat jucător pe care l-a avut clubul fanion, jucătorii vor să obțină un rezultat pozitiv la Vâlcea… Și, de ce nu, la finalul sezonului să-i îndeplinească lui Prodan marele vis…acela de a-și vedea echipa de suflet din nou în Liga 1.

  Joi seara jucătorii şi antrenorii de la club au venit la stadion, au aprins o lumânare și s-au recules la altarul improvizat la intrarea de la tribuna oficială. Iar azi vor intra pe teren cu tricouri negre cu chipul lui Didi și cu un mesaj pentru Tătuca…

  ”Fotbalul trece pe planul secund acum…E o tragedie imensă și e greu să-ți găsești cuvintele și echilibrul. Dumnezeu să-l odihnească în pace… Jucăm pentru Didi!” a promis căpitanul Cosmin Iuhas.

  Cât despre joc, parcă nici antrenorului Bogdan Andone nu-i prea venea să vorbească. ” Mergem să obținem un rezultat bun. Să rămânem pe această linie a meciurilor fără înfrângere. Sper să avem parte de un teren normal” a spus Andone.

  Echipa a plecat vineri dimineața spre Râmnicu Vâlcea iar meciul cu CSM e programat azi de la ora 11.

  Pentru Olimpia începe o perioadă complicată cu trei meciuri în șapte zile . Azi la Râmnicu Vâlcea, miercuri acasă cu Foresta și apoi sâmbăta viitoare la…Brăila!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img